• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés már a legutóbbi randi végén elindult, hogy kinek mikor lenne jó és közben Rebekának volt egy költözés is a tervben, azért abban maradtunk, hogy belső üzenetben folyamatosan kontaktban maradunk és az új helyen látogatnám meg. Belső üzenetben folyamatosan ment az incselkedés és végül telefonon egyeztetve találtunk közös időpontot. Könnnyen ment már alig vártam, hogy újra találkozzunk.
  • Megközelítés:

    BKV-val sem nehézkes, bár onnan azért kell pár percet sétálni. Én autóval közelítettem meg a lakást, és szerencsémre pont a bejáratnál találtam is helyet. Parkolás fizetős. De odébb még láttam párat azért, nem sokat. A cím egyértelmű, kicsit korábban érkeztem, úgyhogy sétáltam még lenn a randink előtt picit az utcán.
  • Helyszín:

    Szépen felújított lakás. Kicsit sétáltam és ahogy megkaptam a bejutáshoz szükséges kódot már repültem is fel. Van lift és érdemes is használni, azzal érkeztem a megfelelő szintre. Az ajtó mögött várt vendéglátóm a megbeszélt fehérneműben. A lakás több szobás, egy kolléganővel fog majd dolgozni, de még a kollegina szabin volt, úgyhogy csak ketten voltunk a lakásban. Egyelőre minimalista a berendezés és felszereltség a költözésnek köszönhetően, de ez csak idő kérdése és rendeződik. A lakás tiszta, a szobában van egy masszázspad és egy tatami, hogy minél kényelmesebb legyen. A fürdőben tisztaság, tusfürdők és szájvíz várja a vendégeket.
  • Hirdető külseje:

    Képeknek teljes mértékben megfelel, most nem játszós ruhában, hanem szexi fehérneműben várt Rebeka. Rögtön csorgattam is a nyálam :-) Pont a profilképén látható fehérneműben fogadott.. nagyon szexi volt :-) Hosszú szőkés haja kibontva finom illat és mindemellé szexi fehérnemű párosult. Magas lány, szép arccal, kellemes hangulatot tud teremteni.
  • Masszázs:

    A randink 1 órás volt. Ahogy beléptem a lakásba mint egy régi ismerőst fogadott. Cipőt rögtön levettem és irány a szoba, ahogy a randink a továbbiakban folytatódni fog. Kicsit beszélgettünk kivel mi történt az elmúlt időben, vele sokkal több minden, hisz túl volt egy költözésen és mivel már chaten megbeszéltük, hogy most én is maszíroznék picit majd kezdjük azzal. Úgyhogy most ez a rész kicsit arról is fog szólni, én hogyan maszírozok :-) Egy gyors zuhany után és szájápolás után tértem vissza a szobába. Ő már várt rám, és izgatottan várta milyen masszázst fog kapni tőlem. Jeleztem, hogy én nem vagyok profi, annyit tudtam tenni az ügy érdekében, hogy megnéztem 1-2 videót :D Mielőtt a masszázspadra feküdt volna fel, még kibontottam a szettből és egy gyönyörű női testet láthattam teljes fényében magam előtt. Nincs szégyenkezni valója, nagyon szép teste van. Nagyon szép kerek a popsija. Miután megszabadítottam a ruháitól felfeküdt hasra a masszázspadra én pedig olajos kézzel igyekeztem kedvére tenni és örömet okozni neki. A maszsázsom megállt egy gyengéd simogatásban, vállától indultam és végig haladtam a hátán, popsiján és a combjain végig a lábfejéig. Igyekeztem finom mozdulatokkal operálni és néha egy egy puszit a testére lehelni. Popsijánál elidőztem, finoman a belső combjait is simogatva haladtam lefele, szerintem tetszett neki. Majd a hátára fordult és újabb olajozás után elindultam fentről le. Elidőztem a ciciknél, simogattam és puszilgattam őket, és haladtam az olajos kezeimmel végig a testén. Ahogy végig értem, jobb lábát megemelve a nyakamba tettem én pedig a puncijához hajoltam. Már elég nedves volt és szerintem alig várta, hogy a nyelvemmel kényeztessem. A lába a nyakamba, kezeimmel átkaroltam a combjait és mindent bevetettem, hogy nyelvemmel a csúcsra érjen. Hosszasan nyaltam, kényeztettem és sikerült elélveznie. Megköszönte és kért egy kis olajat a kezére, odaálltam mellé a masszázspadhoz és finoman simogatta kőkemény farkamat én pedig testében gyönyörködtem és simogattam őt.

    Az én kényeztetésem következett. lásd lenn

    Kényeztetésem után kaptam olajat én is a hátamra, át lettem gyúrva. Nekem pont olyan erősséggel maszíroz, ami miatt nagyon gyorsan ellazulok és lemegyek alfába. A vállamtól indult, alaposan végigmasszírozta a hátam, derekamnál elidőzött, utána áttért a lábakra, azokon is tisztességgel végig ment. Közben beszélgettünk, és az idő ilyenkor csak úgy repül.
  • Kényeztetés:

    Nagyon érzéki és bensőséges hangulat alakult ki. Én az olajos felsőtestét simogattam, néha eltévedt a kezem a combaihoz és a puncijához, ő pedig a farkam simogatta. Kértem, hogy tegyük át a kényeztetés részt a tatamira és ott folytassuk inkább. Kényelembe helyeztem magam, ő pedig mellém-fölém helyezkedett és izgató dolgokat súgott a fülembe, közben a kemény farkam ingerelte folyamatosan. Mikor éreztem, hogy közel a vég, rámarkoltam én is a farkamra ő pedig átkarolt és így élveztem egy hatalmasat, így reggel munka előtt. Hagyott lenyugodni, kaptam kis vizet és törlőkendőt, majd a hátamról a hasamra fordultam, várva a lazító masszázst.
  • Elszámolás:

    99%-ban előre szoktam rendezni, most valahogy ez elmaradt és a végén rendeztem. Nekem abszolút megérte, nem is kérdés. Extra nincs, az összeg a helyszínen se változott. Több, mint korrekt.
  • Összkép:

    Munka előtt, napindító szexi órának szerintem így kell kinéznie. Nagyon pozitív az összebnyomás. Sok mindent elmond, hogy rövid időn belül kétszer is voltam nála. Közvetlen, jó beszélgetőpartner, kölcsönös szimpátia megvan köztünk és remélem még találkozunk :-) Franciát most sem vettem igénybe, majd legközelebb biztosan.
Happy Massage