• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem ,nagyon kellemes búgó hangja van , kedves ,kimondottan jó traccs partner , nagyon nagy a szövege .
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem , majdnem a ház előtt találtam parkolót.
  • Helyszín:

    Panel lakás , szépen felújítva , nagy szoba hangulatos , hálószobában nagy ágy ledes hangulat fény , fürdő jól felszerelt , fürdőkád zuhanyfüggönnyel .
  • Hirdető külseje:

    Harmincas milf nagyon szép arccal , szemei nagyon szépek , mellek kimondottan nagyok .
  • Action:

    A flörtölés már az első másodperctől kezdődött . Hozzám bújik , puszilgat , ölel , simogat és csókol.
    Ekezdte levenni a ruháimat segédkezet nyújtva , majd vetkőzés közben folyamatosan foglalkozott velem ,így korbácsolta fel a libidómat .
    Utána mentem fürdeni álló farokkal , ez kitartott zuhanyzás végéig , ahogy végeztem szaladtam az ágyra .Megkezdődött a francia bemutató , bő nyál tövétől a hegyéig ,közben folyamatos szemkontaktus .Közben kézre esett minden porcikája amit én ki is használtam. Mivel egy lövetű vagyok és nem akartam még befejezni ezért gumit kértem .
    Gyors felgumizás és már lovagolni is kezd. Háttal nekem kezdi , majd szembefordul , miközben a farkam folyamatosan benne örömködik , Én nem tudom ezt ,hogy csinálta ,de még a lélegzetem is elállt .Majd gyors váltás doggyra , percről percre változott a felállás . Közben amikor csak tudtunk csókolóztunk. Aztán én kezdtem a nyelvemmel kényeztetni , majdnem élvezésig . Aztán újra Ő szopott . Mélytorok nem volt , de minden más volt amit csak el lehet képzelni . Itt szakadt el a cérna ,és a szájába lett végem . Majd említettem , hogy kicsi az esélye még egy lövésnek.Mondta , hogy kicsit megnyomkodja a hátam . Hasra vetődtem ő meg jól átnyomkodta a hátamat , ügyes keze van . Masszázs alatt jót beszélgettünk . Élvezetes beszélgetni vele .Utána egy gyors tusolás , öltözés egy búcsúzkodás és folytatódott a nap .
  • Elszámolás:

    Még a randi kezdetén történt.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes órácskát töltöttem vele . Maximális kielégültséggel távoztam .
Happy Massage