• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyeztetés, korábbi napra szerettem volna, de sajna nem tudtunk időpontot találni, így másnapra küldtem VTR-t és azt fogadta el. Gyorsan válaszolt, könnyen elértem és ha van időpont onnantól flottul megy minden.
  • Megközelítés:

    Kocsival (parkolás fizetős) és BKV-val is nagyon jól megközelíthető a hely, közel az Örs vezér tere... személy szerint én sétáltam, mert nagyon közel volt hozzám. Könnyű megtalálni a címet, eltéveszthetetlen. Szerencsémre nem első alkalommal voltam a lakásban, így az orientációval se volt gondom, csak más volt a vendéglátóm akkor anno.
  • Helyszín:

    Mint írtam, voltam már a lakásban máskor másnál, így meglepetés sem ért. A szobában van egy tatami, tükör, amiben lehet mozizni, csoki a kis szekrényen, szék és ruhafogas. Kellemes klímáról egy ventillátor gondoskodik. Fürdő nagyon szépen felújított, rengeteg tusfürdő elérhető.
  • Hirdető külseje:

    Képeknek abszolut megfelel, egy magas, nagyon csinos nő. Fogadó ruha az játszós ruha, mert ki kell jönnie a folyosóra, hogy be tudjon engedni, ez később a randi alatt természetesen lekerült lés egy fekete bodyt viselt. Hosszú szőkés haj, melyet fogadásomkor még kibontva hordott, a szeánsz alatt felkötött, formás popsi, tenyérbeillő cicik, nagyon jó alakja van.
  • Masszázs:

    A randink 1 órás volt Rebekára bíztam magam. Előre rendeztem a rendeznivalót, kaptam egy kis vizet és közben már pakoltam is le a ruháimat a székre. Közben megbeszéltük, mi az, ami vár rám a következő órában. Rákérdeztem a kölcsönösségre, amire igent mondott. Zuhanyzás után, a tatami előtt állva ismerkedtem testével picit, finoman simogatva és pár puszi keretében. Tatamira feküdve kaptam egy kellemes masszázst, illatmentes olajjal nekiállt a hátamnak, csipőmnek. Közben nagyon jót beszélgettünk, megosztottuk egymással eddigi tapasztalatainkat. Mivel ebédszünetben voltam nála, kicsit féltem, hogy nem tudok majd megfelelően ellazulni és pihenni, relaxálni, de szerencsére nem így lett. A masszázs kellemesen nyugtató volt, nem az erős fajta, most ez így délben nagyon jól esett.
  • Kényeztetés:

    Kiment lemosni a kezét, addig én megfordultam és vártam őt vissza. Nem állt nekem egyből, hanem mellém telepedett, és úgy beszélgettünk tovább. A fekete body felső részéből kibújt és végre megtapinthattam a ciciket is. Csókoltam, nyaltam, faltam őket, ő közben a kezeire olajat csurgatott. Én a hátamra feküdtem és átadtam magam a kényeztetésnek, kezével rutinosan mozgott kemény farkamon, jól ingerelte és mellé jött testének látványa is... nagyon hatásos volt. Közeledett hozzám, pár finom puszi a szájra, arcomra nyakamra, közben a kemény farkam simogatta és én egyre közelebb kerültem, hogy elélvezzek. Ráérzett a legjobb ritmusra és a tökéletes pózra és kezével végzett ki. Hagyott lenyugodni, először ő ment ki a fürdőbe rendbe hozni magát majd én indultam egy frissítő zuhanyért. Visszatérve várt a tatamin és újabb kellemes masszázs jött beszélgetéssel fűszerezve. Rákérdeztem, hogy majd ugye szabad őt is kényeztetni és igenlő választ kaptam így a randi végéhez közeledve ő volt a terítéken. Az ő élvezetére én megelégedésemre. Lekerült a fekete body, hátára feküdt és finom csókokkal rohamoztam meg a csodás testét. A punciját muszáj volt megkóstolnom. Finom volt, én pedig nem tudtam betelni vele. Nyalás közben simogatta a fejemet, kezemet fogta, másikkal a mellét izgatta és végül sikerült elélveznie. Büszke voltam magamra, hogy ilyen szép nőt élvezésig tudtam nyalni. Kicsit még beszélgettünk és az óra végéhez közeledve újra a fürdő felé irányoztam. Franciát most nem vettem igénybe, majd legközelebb biztosan. Most erre és így volt igényem, melyet tökéletesen teljesített. Köszönöm neki!
  • Elszámolás:

    Nagyon pozitív érzésekkel távoztam, nagyon tetszett a vendéglátóm és a masszázs is nagyon jól esett. Korrekt volt az elszámolás is, melyet előre rendeztem.
  • Összkép:

    Ő maga az extra, kellemes társaság, Rebeka egy kedves lány, megkaptam tőle a figyelmet, kellemes órát amire épp vágytam aznap. Közvetlen, jó beszélgetőpartner, kölcsönös szimpátia jegyében megbeszéltük, hogy fogunk még találkozni.
Happy Massage