• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délután hívtam , nagyon hamar felvette , innen már tutti volt a randi .
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem , cím ismeretében kiderült ,hogy ismerős vagyok még a házban is . Egy másik csoda lány is van a házban . Sőt párban is szoktak vállalni . Remélem ez is összejön egyszer .
  • Helyszín:

    Lakás jó , ágy monumentális , amikor megláttam már három fővel számoltam . Szobában hangulatvilágítás fogad , fürdő tiszta , kád , mosdó , wc . Minden rendben a lakással .
  • Hirdető külseje:

    Isteni tetkós lány , cici popsi remek , de a szemei mindent visznek . Tekintete egy igazi szexuális ragadozót rejt , maga a csoda .
  • Action:

    Érkezésem után már beszélgetés közben is szájra puszilkodtunk , majd zuhanyzásnak indultam addig ő a hasára fekve meztelenül várt rám. Zuhanyzás után elkezdtem csókolgatni a finom testét miközben csókolóztunk is , talán vonzó lehettem számára. Azután megfordult, folytattam a csókolgatását végig a puncijáig , itt egy kicsit elidőztem, apró csókokkal borítottam a combját , haladva felfelé , néha , meg-meg csókolva a puncikáját is, aztán a nyelvemmel elmélyültem óvatosan a völgybe is és megéreztem már az extázis nedveit. Ami ezután történt az mennyei szinte , ahogy élvezi a kényeztetést, beragyogta a szobát az élvezése. Nem is tudom hányszor élvezhetett el , remélem sokszor . Láttam Lea szemében, hogy vissza szeretne ő is vágni és miután felállította a velem egykorút a kedvenc formációm szerint guggolva beleült a farkamba és a teljes hosszán fel le mozgott guggoló pozícióban miközben ha néha meg-meg állt egy kis csókolózásra, na ettől teljesen kezdtem elveszteni a fejemet , de nem bántam már ha azonnal el is élvezek , mert nagyon izgató látvány volt ahogy liftezett , és nekem önző módon csak élvezni kellett . meg is történt . Mint egy atomvillanás és már a gyönyörhulláma járt át tetőtől talpig . Csoda élményt kaptam ettől a vadóc nőtől !
  • Elszámolás:

    Minden a megbeszélés alapján történt .
  • Összkép:

    Isteni adomány ez a lány , ahogy írok ismét finom borzongás járja át a testemet . Biztos sokszor fogom még keresni .
Happy Massage