• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Szilvia3 reagálása

    Nagyon szépen Köszönöm a részletes, szép beszámolót.

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, azonnal felvette és kedves hangon tájékoztatott a lehetőségekről. Körülbelül másfél éve egyszer találkoztunk már - sok mindent elárul, hogy a hangom! alapján megismert - rá is kérdezett, hogy voltam-e már nála! Rövid csevely után időpontot egyeztettünk - 20 perccel későbbre.
  • Megközelítés:

    A Szentendrei út elején található a randi helyszíne, panelház, szervizúton megközelíthető, pontos címet kaptam. Parkolás fizetős - a ház előtt volt hely, ideális.
  • Helyszín:

    A lakás az épület 9. emeletén található, 3 lift is rendelkezésre áll, a gyors elérést biztosítva. Látogatásomkor persze az egyik lakónak (fiatal csávó) pont akkor volt dolga a Fsz-i nemtudommilyen helyiségben - rövid lomolás után beugrott a fülkémbe és természetesen ő is a 9-et vette célba. :D Liftből kiszállva ő jobbra, én pedig balra vettem az irányt, és a résnyire tárt ajtón át beléptem a lakásba. A lakás kétszobás, felújított, kifejezetten jó és otthonos állapotú, tisztán-rendben tartott, jó illattal. Bejárati ajtó után előszoba, annak végén a két szoba, a bal oldali kisebb adott helyet a randinak. Azzal szemben a szokásos méretű fürdőszoba, káddal, zuhanyfüggönnyel, a tisztálkodáshoz szükséges kellékekkel felszerelve (tusfürdők, szájvíz, műanyagpohár). A szobában székre helyezhetjük a ruhákat, franciaágy szolgál az akció helyszínéről.
  • Hirdető külseje:

    A képek teljes mértékben visszaadják Szilvia külsejét, a kiírt életkor stimmel - egy gyönyörű, érett, rendkívül jó alakú mosolygós kedves hölgy fogadott, szolibarna, hosszú, frissen mosott finomszálú haj. Meglepetés nem ért, hiszen találkoztunk már korábban - viszont jó ideig nem láttam a hirdetését. Számomra nagyon fontos az ápoltság, a finom illat - huhh, megérkezve elégedetten nyugtáztam, hogy jól emlékeztem, jó helyre jöttem. Bőre, ajka puha, az ápoltság mintaképe. Cicik nagyon rendben vannak.
  • Action:

    Fél órás akcióban állapodtunk meg, amit teljesen kitöltöttünk. Szilvi nagyon kedvesen fogadott, oldott beszélgetés folytatva kísért a vendégszobába, ahol én gyorsan levetkőztem - :D itt kaptam kérdést, hogy legutóbb is ilyen széles volt-e a vállam (ez jól esett, olyan őszinte reakció volt). Kaptam törölközőt és gyorsan elmentem tisztálkodni. Nagyon komfortosan éreztem magam, jó illatok, meleg volt, olyan otthonos. A kötelező frissülés után siettem vissza, és még állva kezdtünk az újraismerkedés folyamatában. Finom hajába bújva puszilgattam a nyakát, csókolóztunk, simogattuk egymást - kb itt veszítettem el józanságom maradékát. Az ágyon folytattuk egymás simogatását, én rövid időn belül hanyat fekve találtam magam, ahol Szilvi oldalt helyezkedve kezdett lassan, mélyen alaposan kényeztetni. Imádom ezt a fajta lágy, alapos franciát - én közben a punciját simogattam, majd heves vágyamnak engedve kértem, hogy forduljunk 69be, hogy én is hozzáférjek. Nagyon finom, ápolt punciban merülhettem el… így is időztünk, amíg kérésemre gumihúzás után rámereszkedett.
    Itt jött el az a pillanat, amikor a cickre tudtam koncentrálni - puszilgattam, csókolgattam, nyelvemmel köröztem a merev bimbókon, miközben Szilvi rajtam lovagolt.
    Érezve a vég közeledtét, megkértem, hogy a szájával végezzen ki, fehér zaj, ájulásközeli állapotban robbantam, komolyat lőttem a testemre.
    Ezt követően rövid pihenés után én tisztálkodni el, megtárgyaltuk ki mit tervez másnapra, majd a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás, az előre megbeszéltek szerint. * fizettem fél órás időtartamra. Az elején rendeztem - jobb szeretem így.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes találkozásban volt részem, Szilvi rendkívül kedves, figyelmes szerető - ajánlom, akik kedvelik az érett, jó alakú, ápolt és igényes nőket.
Happy Massage