• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en jelentkeztem előző nap délután, este válaszolt. Később még sms-ben pontosítottuk az időpontot. Sima ügy.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem hétköznap délután 3 után, ennek megfelelően rettenetes dugóba keveredtem. Pár percet késtem volna csak, de végül parkolóhelyet sem találtam sehol. Végül beálltam a közeli parkolóudvarba, ahol egy lassított felvételt gyakorló bácsi 5 perc alatt kézzel kiállított egy nyugtát, majd az adatokat akkurátusan bemásolta egy kockás füzetbe. Így aztán tíz perc késéssel érkeztem. Az új építésű tízemeletes házat viszont könnyű volt megtalálni.
  • Helyszín:

    Új ház, új lakás vicces cégérrel. Az mondjuk fura lehet, hogy minden vendég elöl kócos, hátul lapos frizurával jön ki. De hát ha egyszer ez a divat... A lakást három aranykezű nő bérli, Csengén kívül még valaki volt otthon, de vendég csak én voltam. A fürdő tiszta, Csenge szobája pedig kifejezetten nagy, hatalmas tükörrel a franciaággyal szemközti szekrényajtón.
  • Hirdető külseje:

    Igazi cuki minimanöken. Tökéletes alak, kerék fenék, tenyérbe illő cicik, vékony derék, szép arc, mosolygós szemek. Mindene arányosan kicsi, szerintem kézipoggyászként is simán fel lehetne adni. Melltartóban, bugyiban és neccharisnyában fogadott. Amire visszatértem a tusolásból már csak ez utóbbi volt rajta.
  • Action:

    Csenge megkérdezte hogy szeretném. Mondtam, rábíznám magam, de aztán a végül mégiscsak én állítottam össze a menüt. Franciás felvezetéssel kezdtünk, amit igazi lelkesedéssel és szorgalommal gyakorolt. Fáradozásait viszonoztam, utólag kedvesen megdicsért érte. Felkerült a gumi. Előbb lustapózban lovacskáztunk egyet, pontosabban ő lovacskázott, én meg nyerítettem. Megemlítette, hogy a pasik többsége ezt szereti legjobban, utána mindjárt a kutyus pózt. Ezt felhívásnak vettem, úgyhogy ezzel folytattuk. Ezután megkértem, hogy teljesen feküdjön hasra, én pedig hátulról lovagoltam rajta. Ebből valahogy oldalra fordultunk, végül a jó öreg misszionárius következett. Ezen a ponton megemlítette, hogy jól bírom. Ezt úgy értelmeztem, hogy túl jól, lassan ideje lenne elmenni. Megkértem, hogy franciásan fejezzük be. Így is történt. Itt a vége, fuss el véle.
  • Elszámolás:

    Előre tisztáztuk a virágszálak számát, amit menet közben egy fél szállal megtoldottunk a franciás befejezés miatt.
  • Összkép:

    Ami először eszembe jut Csengéről az az, hogy mennyire cuki. Igazi barátnő-fílinges randi volt. Pontosabban látogatás egy tökletes barber shopban. Ha már nem tart a frizurám, megyek megint.
Happy Massage