• PetraBogi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bogit telefonon értem el, mikor jelezte, hogy felveszi. Valóban az első csörgés után felvette, és közvetlen, kedves hangon részletesen tájékoztatott a randi mikéntjéről és a csokrokról. A találka előtt egy órával megerősítésként megcsörögtem (sms-t is lehet küldeni, de én a hívásban jobban bízom), és ezután már csak a lakása előtt hívtam a bejutás végett. Minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    Mivel Bogi lakása egy forgalmas út mellett van, így a parkolás nehézkes lehet, viszont több busz és kb. 5 perc sétányira metró is megáll a közelben, ezért jómagam is a BKV-t választottam.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház, jómódú, normális, csendes lakókkal. A lakás maga szépen berendezett, tiszta, amiben nyugtató színek dominálnak. A fürdő szintén kifogástalan, a padló frissen mosott, márkás tusfürdőkből kedvére válogathat a vendég. Emellett szájvíz, műanyagpohárkák, és még dezó is a rendelkezésre áll. Az ágy ugyancsak foltmentes, nagy, puha, rugalmas franciaágy.
  • Hirdető külseje:

    Számomra Bogi arca a nagybetűs szép arc. Vastagon 5-ös pontozást érdemel szabályos, kicsit északias babaarca, pisze orrával, mélykék, csillogó szemeivel, természetesen piros, közepesen vastag ajkaival, echte vörös hajával. Ohne smink és mégis ragyogóan bájos a pofija. Hófehér, selymes bőre szintén magával ragadó (a fene egye már ezt a szoliőrületet!!), ha azt mondta volna, hogy svéd vagy ír felmenői vannak, simán elhittem volna. Teste formás, nem vékony és nem duci, popsija és cicije jól markolhatóan kerek. Úgy emlékszem, hogy egy rózsaszín hálóingben fogadott.
  • Action:

    Széles mosollyal és puszival üdvözölt vendéglátóm. A telefonos beszélgetés során tapasztalt nyíltság és kedvesség élőben is pontosan megjelent. Fürdés után hosszasan csak ölelkeztünk, simogattuk egymást, és finom nyelves csókókkal adtuk meg az alaphangot az elkövetkező történeseknek. Az ágyra heveredve mindezt még percekig folytattuk, majd nyakánál és vállánál kezdve csókjaimmal dél felé vettem az irányt. Észtvesztő mód finom bőre van. A cicikkel nehezen tudtam betelni, de a szinte hófehér pocija és combja is csókra hívogat. Puncija feszes, formás, szemtelenül kínálta magát, hogy nyelvemmel eszemet vesztve kényeztessem. De én sem akartam megdolgozatlanul maradni, ezért 69-ben folytattuk a mókát. Bogi szinte tövig bevette a nemesebbiket, mély átéléssel bizonyította francia tudását. Mikor már kellően feszes állapotba hozta, kértem, kezdjünk lovaglással. Vendéglátóm pedig szerintem ezt a pózt tudja és/vagy szereti a legjobban. Csipőjét, derekát valami fene mód szenvedéllyel és profin mozgatta, hol hevesebben, hol (kérésemre) lassabbra véve a tempót. Néha hozzám hajolt, hogy nyelves csókokat váltsunk, és a nyakamba és a vállamba is belecsókoljon. Ekkor el kellett kezdenem alkalmazni a korai elsülést gátló légzéstechnikám. Viszont amikor azt éreztem, hogy már az sem igazán használ, egy póz cserétől reméltem némi időnyerést. Missziben ténykedtünk tovább. És az micsoda barátnős misszi volt! Bogi kezével-lábával szoírott, szexi sóhajokkal biztatott, közben nagyon sok csókot váltottunk. És az első felvonásban ebben a felállásban is lett végem.

    Miután kifújtuk magunkat, egy érdekes és gazdag beszélgetéssel ütöttük el a következő körig hátralévő időt. Boginak hála, egy másodpernyi kínos csend nem volt, minden felvetült témáról értelmesen és bőven fejtette ki véleményét. Mint kiderült, szellemi síkon sem vagyunk idegenek egymásnak, talán minden diskurálásunk közben előjött dologgal egyetértettünk. Szerintem többet beszélgettünk elvontabb témákról, mint a magánéletről.

    A következő körben gyakorlatilag megismételtük az előzőt: csók, nyalakodás, paci, misszi. Ezeket természetesen az előzőhöz hasonló beleéléssel csinálta Bogi, aminek meg is lett az eredménye egy szép gumiba lövés formájában.

    Újabb tartalmas csevegés. Nem mellesleg szinte végig édesen mosolygott, és mosolyát valami kislányos huncutság teszi egyedivé és imádnivalóvá. Zuhanyzás után az ajtóig kisérve szintén végig beszéltünk, amit szerintem még órákig folytattunk volna, ha le nem járt volna az időm (amin kicsit túl is mentem, de Boginak erre egy árva rossz szava nem volt).
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt. Amit a profilján feltüntet, azt maradéktalanul vállalja. A jelenlegi pesti átlagot tettem le Boginak.
  • Összkép:

    Maximálisan barátnős élményben volt részem minden tekintetben egy ragyogóan szép, kedves, és nem mellesleg értelmes lánnyal. Úgy sejtem, ha a pénztárcám engedi, visszajáró kuncsaft leszek (csak még várjuk meg a gázszámlákat!). Bogi a kedvenceim közé került, és úgy sejtem, ezzel nem vagyok egyedül.
Happy Massage