• PetraBogi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre nem vette fel sajnos de aztán megcsörgetett és egyeztettünk is egy órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Autoval mentem. A parkolás nem volt gond,szerintem a tömeggel is könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Baromi jo kis lakás. Simán laknék benne. Tisztaság és ízléses berendezés. Fürdőszoba rendben. Van minden amire szükség lehet.
  • Hirdető külseje:

    Nos megmondom őszintén kicsit más testalkatu lányra számítottam a képek alapján de egyáltalán nem zavaró az eltérés, inkább csak kicsit meglepett. Viszont olyan szexi arca van hogy zavarba is jöttem egy pillanatra..
  • Action:

    Tehát mivel csak egy ismerkedős fél órára mentem ezért sem én sem pedig ő nem húztuk az időt. Gyors de alapos zuhany után a szobában találkoztunk. Rajta még rajta volt a fogado köntöse.,de mire ledobtam magamrol a törölközőt addigra ő is megvált a textiltől. Szép arányos alakja van és olyan szemei vannak hogy az valami fantasztikus.
    Szoval kicsit ott toporogtam az ágy mellett, aztán ugy beszéltük meg hogy lefekszem, amit kis vártatva kérdés követett hogy kezdjünk e egy kis franviával? Jo ötletnek gondoltam, igy hát vendéglátóm bele is kezdett. Finom, talán kicsit tul finom is a franciája, kellett egy kis idő mire készenlétbe kerültem. Megkértem hogy helyezkedjen nekem oldalra hogy elérhessem, igy miközben tevékenykedett én tudtam simogatni. Kellemesen kerek popsija van és kemény mint a beton.
    Mondta hogy szoljak ha huzhatjuk, én meg rá is vágtam hogy most szerintem válthatunk. Gumit huztunk és lovacskával kezdtünk. Kíváncsi voltam szimpatikus vagyok e neki mert a csok szimpátia függő nála. Szimpatikus voltam mint kiderült. Jol csókol, hosszan és nem csak szájra puszik. Aztán felvetettem hogy esetleg kutyus? Igen volt a válasz, szoval fordultunk. Oldalt volt a tükör az ágy mellett de igy nem sokat láttam belőle, ezért szembe fordultunk a tükörrel. Mint kiderült ől látott minket a szobán kívüli másik tükörben is, ami elmondása szerit tetszett neki. Szoval a mi találkozónknak igy is lett vége kutyusban. Kis tisztogatás zuhanyzás és beszélgetés. Kifejezetten jo vele beszélgetni kis csacsogós lány. Értelmes és jo a humora is. Bucsu és irány az utca.
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrát,bár a nfvsz nagyon hivogato volt.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes társaság minden szempontbol.
Happy Massage