• Beküldte:
  • PetraBogi reagálása

    Kedves Simi-Soma!
    Mint azt a neved is hangsúlyozza, valóban érzéki, símogató ember vagy. Akin látszik, hogy szereti ha partnere is kap a jóból és érzi a meleg kezek, lágy érintését. Az általad említett közös fürdésünkre én is élénken emlékszem. Nagyon kellemes emlékként él bennem az együtt töltött idő. Remélem lesz még alkalom, hogy megismételjük és talán majd egy igazi finom csókkal köszöntelek újra.
    Sok puszi neked!
    B🔥

  • Egyeztetés:

    Vtr-en jelentkeztem be két nappal korábban. Kérte, hogy hívjam is fel. A randi délelőttjén sikerült. Korrekt tájékoztatást és pontos címet kaptam.
  • Megközelítés:

    Legegyszerűbben villamoshegyekkel érhető el, mégpedig a karburátor feltalálója nevét viselő közterület megállójából, minimális gyaloglással. A környék nemrégiben lett parkolási díj köteles.
  • Helyszín:

    Lifttel közelítettem, de lépcsőn sem lett volna lassabb. Minden újszerű, higiénikus, jól felszerelt. A szoba az én ízlésemhez kicsit sötét, de kérésemre elegendő fényt kaptam.
  • Hirdető külseje:

    Arcát kifejezetten szépnek találtam, de hát van arcos képe, könnyű dönteni. Alakja, alkata szintén nagyon szép, számomra rendkívül erotikus, jobban mint a szabályos szépségkirálynő alkatú lányoké. Bőre gyönyörű fehér, néhány tetkóval.
    Valóban nem dohányzik. Kedves, együttműködő, vendégcentrikus. Határozott, de irányítható. Higiéniája kifogástalan.
    Érdemes tanulmányozni az adatlapját, mert bizonyos gyakori szolgáltatások nem elérhetők vagy extrák.
  • Action:

    Csajosan pasztellszínű selyempongyolában fogadott. A fürdőből visszatérve megszabadítottam tőle.
    Rákérdeztem a csókra, sajnos nem voltam eléggé szimpatikus. Ennek ellenére egymásra tudtunk hangolódni. Ölelkezés közben csak a nyakát, kebleit puszilgattam. Felállítottam az ágyra, hogy magasságkülönbségünket legalább részben kiegyenlítsem, és könnyebben simizhessem a popsiját és somázhassam a cickóit. Kedvesen viszonozta a simogatást, és ezt szívesen és magától, kérés nélkül tette a randi teljes tartama alatt.
    A franciaágyra helyezkedve továbbra is elsősorban a ciciket kényeztettem, amíg a bimbók izgalmasan kidomborodtak, meg még utána is egy darabig. Ha csókra nem is, de puszira azért érdemesnek bizonyultam. Nagyon beindultam, pedig egy kellőképpen át nem pihent éjszaka volt mögöttem, ami miatt inkább az ellenkezőjétől tartottam. Sima, selymes, hófehér bőre látványa és érintése rátett egy lapáttal. Kispajtásom már javában ágaskodott, amikor kényeztetést cseréltünk.
    Rögtön éreztem, hogy így nem sokáig fogom bírni. Pedig kedvesem igazán nagyon finoman izgatott. Úgy is finoman, hogy nagyon élveztem, de úgy is finoman, hogy nem gyors kivégzésemre, hanem élvezetem biztosítására törekedett. Közben még mindig kebleit simogattam, meg mindenét, amit elértem. De mindenét elértem, mert kérésemre előzékenyen így helyezkedett.
    Petra kérésére, de az én kedvemre is, az aktust papásmamásban kezdtük. Mint kés a vajba csusszantam be, finoman, fokozatosan növelve a mélységet és a vehemenciát. Nagyon jól éreztem magam Petrában, de nem akartam lemondani a lovaglásban élvezhető látványról, így aztán fordultunk.
    Petra lovaglását ki kell próbálni. Amit a puncijával művel, azt kevés lánynál lehet megtapasztalni. Most aztán már tényleg nem volt esélyem sokáig húzni, megadtam magam a kéjnek. Kedvesem hagyott lenyugodni, majd segédkezett higiéniám helyreállításában. Frissítőt is hozott nekem, az is jól esett.
    Az idő előrehaladottságára tekintettel nem gondoltam második menetre, inkább elfogadtam Petra javaslatát, hogy megmasszíroz. Úgy fejezte ki magát, hogy relaxáló masszázst nyújt, nem gyúrást. Valóban, inkább kedveskedett, mintsem kínzott. Mindazonáltal minden hát- és nyakizmommal foglalkozott.
    Végül éltem a vtr-hez járó közös fürdéssel, ami egyébként extra lenne. Petra gyengéden lemosta rólam a masszázskrémet, én meg lemostam róla…hát, semmit sem tudtam lemosni, de azt mindenhonnan lemostam, méghozzá nagyon alaposan. Csodás levezetés volt.
  • Elszámolás:

    Petra kérésére az elején adtam át a csokrot. Négy különböző színű virág, de lila és piros nem volt köztük. Érdemes átgondolt igényekkel érkezni, mert az előre rendezés az esetleges extrákra is vonatkozik.
  • Összkép:

    Kellemes randi volt. Alkalomadtán szívesen megismétlem majd.
Happy Massage