• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • PetraBogi reagálása

    Köszönöm szépen a kedves szavakat és a pozitív visszajelzést! Jól esik olvasni, hogy valakiben ilyen mély nyomot hagyott a velem eltöltött idő. Ami persze kölcsönös. Sajnos, nem tudom miért is maradt ki a csók. Tekintve, hogy valóban meghitt és érzéki pillanatokat éltünk meg együtt. Talán lesz még rá alkalom, hogy ezt pótoljuk. Szeretném megköszönni, hogy te is figyelmes és kedves voltál mindvégig. E nélkül nem is jöhetett volna létre egy ilyen varázslatos (első és nem feltétlen megismételhetetlen ) együttlét.
    Szeretettel ölel; PB. 🔥

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam.
    Az első pár próbálkozásom után felvette és készségesen elmondott minden részletet ami fontos lehet.
    A hívásom után kevesebb mint egy órán belül már tudtunk is talizni.
  • Megközelítés:

    A cím pontos, mivel a házszám egy "tól-ig" tartomány, ezért biztos ami biztos még telefonon kaptam infót arról hogy melyik kapu is ez.
  • Helyszín:

    A lakás a bejutástól a szoba belsejéig teljesen rendben van, igényesen tisztán van tartva minden.
    Számomra fontos a jó környezet ahhoz, hogy el tudjam magamat engedni és ez itt tökéletesen adott volt.
  • Hirdető külseje:

    A képekhez teljesen passzoló karakter, arcra szép is és kedves és abszolút pozitív meglepetés volt meglátni ahogy előlépett az ajtó mögül.
    Közvetlenebb volt mint gondoltam volna így nagyon jól indult a randi.
  • Action:

    Közvetlenségétől és szépségétől kissé elvarázsolva váltottunk pár szót, megszabadultam a cipőmtől, majd bekísért a fürdő/szoba irányába.
    Az előre megbeszélt 1 óranak megfelelő virágszálakat letettem az éjjeliszekrényre, kaptam egy törcsit és elmentem zuhanyozni.

    Kaptam egy kis masszírozást, ami tekintve hogy csak 1 órára jöttem nem bántam hogy rövidebb volt, de ha több időre jövök még tuti kérek belőle többet.

    Mivel a kölcsönösség extra, és én most nem így készültem, ezért felajánlotta, hogy feküdjek én a hátamra, és ő fog egy kicsit kényeztetni, különben tuti nem hagyom ki és vele kezdek :D
    Barátnősen, odaadóan a részletekre figyelő, olyan különlegesen finoman és érzékien csinálja a franciaművészetét, hogy nekem a puszta érzés vetekszik az orgazmus élményével.
    Néha még mélyebbre is engedte, ami külön tetszett, de főleg az érzékiséggel felváltva volt jó ez a franciaműsor.
    Úgy izgatott teljsen fel ezzel, hogy nem volt kivégzési szándék, csak úgy pusztán kedvességből felvitt a felhők fölé és játszott ott amíg... :)

    Eljött az a pont ahol azt éreztem na jó... Mostmár akarom őt, érezni még közelebbről, még intenzívebben.
    Felkerült a védőeszköz és kezdetét vette egy nagyon érzéki szeretkezés.

    Csókra az egész action alatt nem került sor, egy pillanatra sem erőltettem mert a finom testbeszéd alapján érzékelt jelekből úgy vettem le, hogy ezt így szeretné.
    Ezt azért emelem így ki, mert ennek ellenére az a bújás, együttmozgás és szorítás amibe kerültem vele teljesen olyan mámoros volt, mint amit csak a téged nagyon nagyon kívánó szerelmeddel élsz át.

    Nincsenek illúzióim, és nem is akarom firtatni, hogy milyen csoda vagy kegyelem eredményeként éltem át ezt a nagyon szenvedélyes, mindenféle megjátszást vagy műviséget mellőző szenvedélyes szeretkezést vele.
    Nagyrészt misszionáriusban voltunk, de mivel néha máshogy kívántam néha váltottunk. Nem kellet itt sem túlmagyarázni a dolgokat, érezte, hogy mi a szándékom és ez nagyon jó, hogy nem kellet megtörni a szeretkezés ívét azzal hogy arról beszélünk mi legyen.
    Volt egykét pózváltás de a misszi annyira jó volt , hogy ide tértünk vissza és így ért el a vég, régen volt ekkora orgazmusom mint ennek a szeretkezésnek a végén :)

    Eléggé elment az idő nem számítottam rá, hogy egy második kör bele fog férni, nem is nagyon van erre kedvem-erőm mostanában bevallom, de egy 5 perc beszélgetés után megkérdeztem hogy nincs-e kedve újra egy kicsit megmutatni mit tud a szájával :D
    Hát nem mondott nemet, az első menet forgatókönyve játszódott le újra, csak most a francia után lovagolt és külön jó játék volt érezni, hogy hogyan érezzük egymást, majd egy hirtelen váltással magam alá húztam a lábamat és anélkül hogy elszakadtunk volna egymástól folytattuk újra missziben és ismét így ért el a vég.

    Azokban a pillanatokban amikor épp nem kényeztetett, vagy szeretkeztünk nagyon jó beszélgetés volt köztünk, és arra is figyelt hogy kényelmesen vagyok-e, nem vagyok-e szomjas, és minden egyéb is megfelel-e :)

    Kicsit több volt Ő nekem mint csak egy 1 órás hancúrozás, valahol arra is emlékeztetett hogy mik azok az érzékelés világába tartozó finomságok amiket szerintem minden jó nőnek tudnia kell (vagy meg kell tanulnia :D) és ami egy jó barátnőben is az egyik legfontosabb dolog :)
  • Elszámolás:

    A telefonon egyeztetett virágszálakat vittem, átlagos tiszteledíj egy nagyon is átlag feletti érzékiségért és kedvességért, ami nem csak itt, de még sokszor egy kapcsolatban is ritka szerintem.
    Extrára nem neveztem be, de ha megyek újra biztosan kipróbálom.
  • Összkép:

    Volt már randi ami spontánabban és gördülékenyebben indult, de ahogy rátért a kényeztetésre, és ahogy elindult a szeretkezés, olyan szinten kerültem a hatása alá, hogy mindezt felülírta.
    A kezdés programszerűsége után volt igazán meglepő ez a teljesen spontán ösztönös szenvedélyes szexualitás, ami előtört belőle és ami elvarázsolt és nagyon magasra repített, kétszer is =)
Happy Massage