• Beküldte:
  • PetraBogi reagálása

    Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzést! Igazán örülök, hogy jól érezted magad velem és bízom benne, hogy találkozunk még. Tudd, hogy amit megéltél velem az közös érdem! Én is köszönöm neked a korrekt és tisztelet teljes hozzáállást!
    Nagy ölelés!
    PB. 🔥

  • Egyeztetés:

    Az oldalon üzenetben érdeklődtem Bogitól a részletektől, mivel masszázs beszámolót olvastam róla, a későbbi tájékoztatása alapján azonban megerősített arról is, hogy már az együttlét is szerepel a a repertoárban.
    Péntek reggel van, miután elfogyasztottam a reggelim alig vártam, hogy hívhassam, az első telefonos megkeresés nem járt eredménnyel, nem értem el...Majd, bő háromnegyedóra óra múlva újra próbálkoztam többszöri kicsengés után azonban semmi, ekkor a szemeim már vérbe voltak, no nem a reggeli csokis fánk miatt. :D Semmi baj gondoltam, legjobb barátunk a Ggoogle mellett a Vítiár, így dobtam is egy délutáni időpontot aznapra, nem telt el sok idő, jött is a vissza jelzés, hogy Bogi számára nem jó az idő pont, de kaptam lehetséges opciókat a találkozót illetően, amit a harmadjára megadott időpontom alapján el is fogadott. :-))
    Tisztelt makktársak mi ebből a tanulság? Amennyiben időpontot egyeztettek a hónap elején, azt ne az utolsó pillanatban tegyétek. :D
  • Megközelítés:

    A megközelítés tökéletes, Újbuda központtól 7 perc sétára található a búvóhely. Szóval akinek az autó nem opció, a 4es metró illetve az Újbuda központtól a Fehérvári utat átszelő villamosok jó opciók lehetnek.
  • Helyszín:

    Új építésű lakó övezet. A lakásban 2 szoba található, a fürdő pedig két oldalról nyílik ezzel garantálva a tökéletes diszkréciót.
  • Hirdető külseje:

    Vörös ha,j kék szem kombó. Igézőek azok a szemek, az ajkak pedig mindig mosolyra vannak kihegyezve, hihetetlen pozitív és életigenlő kisugárzás, amely már akkor átjött nekem amikor érkezésemet követően a telefonban meghallottam a hangját. Tudtam, hogy jó helyre érkeztem.
  • Action:

    Nyílik az ajtó, belépek, majd az ajtó mögül egy vigyorgó vörös ördög lép elém egy falatnyi fekete fehérnemű szettecskében, összefutott a nyál a számban. Egymás szemébe néztünk kis bemutatkozás, de mintha már ezer éve ismertük volna egymást, szinte észre sem vettem és már a kis hálószobában voltunk. Közben néztem Bogit, de nem tétováztam pillanatok alatt ledobtam a textilt magamról, közben átadtam a rózsaszálakat, miután megszabadultam a ruháimtól Bogi megnézte szabad-e a pálya a fürdőben és elindultam lemosni magamról az út porát.
    Miután lecsutakoltam magam, egy szál törülközőben visszatértem, megálltam Bogi előtt, összenéztünk és finoman megcsókoltam, gyengéd volt a viszonzás, de kőkeményen állt már a kis Szendy amire Bogi is rátekintettet, annyit kért csupán, hogy óvatos legyek, természetesen megnyugtattam, hogy bízzon bennem, csak akkor durvulok ha kérik, vagy ha muszáj. :D
    Finoman lefejtettem a melltartót a kis gésámról, majd lekerült a bugyi is, brutális vérbőséget éreztem, ezt már csak tovább tetézte amikor hanyatt feküdve Bogi elkezdett franciázni felettem, lágyan érzékien egy TOP3as franciát kaptam, amit a barátnők sem csinálnak érzékiebben, nem is bírtam sokáig, gumit kértem és misszionáriusban folytattuk tovább. Eszméletlen érzés volt Bogiban lenni, lágyan finoman mozogtam benne, kölcsönösen pusziltuk egymást, nagyon finoman mozogtam benne s mégis kőkemény voltam, éreztem ahogy ő is felveszi az ütemet és csípőből ritmikusan mozog velem, pusziltam ahol értem, közben egyre jobban húzott magába. A kéjtől megvadulva lihegtem Bogin miközben éreztem, hogy itt Ősrobbanás lesz, nem is fogtam vissza magam brutálisat élvezve adtam át a testem a gyönyörnek.
    Bogi hagyta, hogy lenyugodjak benne, miután pedig kiszálltam belőle úgy éreztem, hogy öt kilóval könnyebb vagyok.
    A kis gésa vízzel kínált a szünetben, próbáltam visszatérni az élők sorában, miközben ő mellém heveredett, és beszélgettünk az élet nagy dolgairól.
    Néztem a tükrökből is gyönyörű nőies testét, miközben beszélt, a tetoválások, a mosolya egy külön világot idézett meg bennem, izgalmas történeteket hordoz a kisasszony. :-)
    Nem sokat teketóriáztam, megkértem vendéglátóm ismét egy finom szaxira, amit olyan szinten abszolvált, hogy aztán alig tudtam gumát húzni magamra, te jó isten mondtam is Boginak, úgy éreztem nőttem két centimétert kerületre, ezen jót nevetett Ő is. A jól bevált misszionárius pózba fonódtunk össze ismét, majd kutyusba fordultunk és egy őrült szenvedélyes együttlét vette kezdetét ismét, valahol az élet és a halál tornácán evickéltem. Brutális volt fogni derekát, ahogyan tolta rám a fenekét, közben oldalról a tükörből nézni a matinét, hatalmas évezés közepette borultam rá Bogira.
    Nagyon aranyos volt, ahogy félájult állapotomban hozta be nekem a vizet és csokival kínált. :-)
  • Elszámolás:

    A VTR egyeztetés során megbeszélt csokor méretet adtam át előre, én így szeretem rendezni.
  • Összkép:

    Idén ez az első beszámoló amit írok és ez nem véletlen, ugyanis nagyon sok vendéglátóm okozott csalódást az oldalról. Bogi felülírt minden várakozásomat, nagyon egy hullámhosszon vagyunk, ugyanis egy természetes, nagyon jó humorú Nő fedezhető fel a személyében. Ritka párosítás az akiben ott él a gyermeki lélek, és az intelligens Nő, így nem is csoda, hogy az egész együttlétet egy finom szeretkezésként éltem meg.
    Aztán mint tudjuk, aki a sört szereti, rossz ember nem lehet! Szóval Bogi, állom a meghívást! :-))
Happy Massage