• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt előző nap, mert nem voltam teljesen biztos az időpontban. Másnap megerősítettem az érkezést , nem volt probléma rugalmasan kezelte azt a kis idő intervallumot amit kértem. Vele beszéltem korrektül tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    Belgrád rakparton raktam le az autót , csodával hatályos módon simán találtam helyet .
  • Helyszín:

    Régi bérház , kívülről elég lepukkant az épület . Lakás rendben , hangulatos , szerintem itt is lakik , mert olyan otthonos .
  • Hirdető külseje:

    Tipikus MILF igazából kortalan korszakában van jó alak plasztikázott mellek, még feszes fenék ápolt bőr formás lábak .
  • Action:

    Kedvesen fogadott az ajtóban és az első néhány mondat után jelezte, hogy remegő lábakkal fogok innen távozni. Gondoltam , rendben legyen neki igaza. Egy fekete kis ruhában fogadott , ami nem sokat takart , úgyhogy már itt ámulatba ejtett. Közben hozott vizet, és megjegyezte, hogy szerinte erre biztosan szükségem lesz a menetek között. Igaza volt! Zuhanyzásból visszaérve meglepődve láttam, hogy ez alatt a pár perc alatt levetkőzött. Csak egy tangát hagyott magán és ebben várt rám az ágyon. Na itt ki is futott a fejemből a vér és mellé heveredve kezdtünk csókcsatába. Közben lejjebb haladva lassan kicsomagoltam és hamar a lábai között találtam magam. Jól reagált és nem tudom , hogy valóban élvezte -e , vagy csak egy színjáték volt, mindenesetre meggyőzően állította, hogy ez bizony jó volt neki. Franciája isteni jó, változatos, 69 -be fordulás után megmutatta mélytorkos technikáját is, abszolut rendben van a dolog. Később lovaglást javasoltam. Azt hiszem ezt ő is kedveli. Gugolva, majd térdelve mozgott rajtam, láthatóan figyelve saját élvezetére is. Hagytam kibontakozni ebben a helyzetben, és ezt láthatóan , hallhatóan élvezte is, akárcsak én. Utána hátulról támadtam, miközben a tükörből nézett vissza rám eszméletlen erotikusan a nagy szemeivel. Hááát ezt tovább nem lehetett húzni... Most bizony jól jött a korábban bekészített víz. Gyors tisztálkodás után kicsit pihegtünk az ágyon. Második körre már csak egy franciát kértem. Nagyon jó volt a végén a szájában elmenni, majd látni, ahogy onnan a mellén és testén végzik az utódok. Kis szusszanás az ágyon, aztán zuhany és búcsú. Szuper volt, és tényleg remegő lábakkal baktattam ki a házból, miközben azon gondolkodtam, hogy ide még visszajövök.
  • Elszámolás:

    Én előre letettem a kis asztalra az ajándékot, mert először jártam itt.
  • Összkép:

    Közvetlen, bomba jó alakú , szép lány. Nekem eddigi egyik legnagyobb élményem.
Happy Massage