• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, másnapra sikerült időpontot egyeztetnem vele. A telefonban kedvesen elmondta a lehetőségeket, majd pontos útbaigazítást adott .
  • Megközelítés:

    A hej megközelítése nagyon egyszerű , még GPS-re sincs szükség , a Fehérvári út ezen szakaszán nem nagyon van parkolóhely . A mellette lévő kis utcában szerencsésen találtam parkolót . Talán kétszáz métert kellett sétálni .
  • Helyszín:

    A ház új építésű . A lakás állaga ennek megfelelő . Több szobás lakás , nem egyedül dolgozik , de nagyon jó a logisztika , mert senkivel nem találkoztam . A tisztaság maximális , nem is lehetne többet kívánni . Akinek fontos információ , ha jól számoltam 7 vagy 8 fajta tusfürdő van . Dolgozós szoba gyertyafényes , nagy tükörrel az extra mozi élményhez , halk kellemes zene .
  • Hirdető külseje:

    Kezdjük azzal ami nem látszik a képeken , a csodás arcocskája , finom fehér bőrét körül öleli a vörös hajkorona , finom enyhe vörös már-már szőkébe hajló és ehhez párosul két meseszép kék szem . Olyan ártatlanságot sugárzó szépség , tökéletes szimmetriával . Bőre finom , nagyon kemény húsú , egy csoda hozzá érni .
  • Masszázs:

    Minden rezdülése a vendégről szól ! Bokától kezdett, onnan ment végig a szokásos koreográfia szerint – vádlik, combok, fenék hát, nyak, karok. Közben intenzíven beszélgettünk. Közepes erősséggel gyúrt át, könnyedén csinálta, érezhető rutinnal mozgott. A csomókat is rendesen megdolgozta. Járok gyógymasszőrhőz is, nem ugyanaz az élmény volt, viszont meglepően kellemesen és hatékonyan masszírozott. Órákig el tudtam volna viselni a dögönyözését. Boldog lennék, ha minden csaj így tudna masszírozni ! Néha simogat itt-ott, hogy azért ne teljesen felejtsem el jövetelem célját. A tükörből is jól tudtam szemlélni a történéseket, úgy ült, hogy mindig tudjuk a szemkontaktust tartani.
  • Kényeztetés:

    Hanyatt feküdtem, ő kezébe vette a szerszámot és azokkal a varázslatos szemeivel mélyen a szemembe nézve, a makkom nyalogatva elkezdte verni a szájába. Aztán egyszer csak kaptam egy olyan francialeckét, hogy még most is beleborzongok. Bőnyál , miegymás... Udvariasan megkérdeztem, hova lőhetek, megegyeztünk egy "legyen meglepetés"-ben ! A kezével végzett ki , mert amikor bele fogott valami lingamos sztoriba , mondtam , hogy abba nem merje hagyni , mert ilyet még nem éreztem . Aztán hagyott szépen lenyugodni !
  • Elszámolás:

    Másfél órára mentem, korrekt volt, annyi amennyit előre megbeszéltünk, átlagosnak mondanám.
  • Összkép:

    Az elmúlt időszak lekellemesebb élményét okozta . Valahogy megpróbálok ebből rendszert csinálni !
Happy Massage