• Szilvia3

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, az oldalról. Telefonban is kedves, csacsogós. Kellemes a hangja és minden kérdésre készségesen válaszol.
  • Megközelítés:

    Óbuda, nem messze az Árpád-hídtól. Parkolás fizetős, de helyet simán lehet találni.
  • Helyszín:

    Jó magas panel épület, sokadik emelete. Lift van több is, így nem kell gyalogolni. :) A lakás egyszerűen van berendezve, semmi extra. Viszont tiszta. Nem egyedül van, de diszkrét a bejutás, nem találkoztam senkivel.
  • Hirdető külseje:

    Nagyon bejött, hogy szinte folyamatosan mosolyog. Amúgy egy nagyon kedves teremtés, jó génekkel megáldva, ami egy nagyon jó alakhoz segítette őt. Mert nagyon jó alakja van! Formás, feszes és izgalmas. De az egész nő izgalmas úgy, ahogy van.
  • Action:

    Fürdésből vissza érve, meg szabadultunk minden textíliától és kényelembe helyeztük magunkat az ágyon. Egy kis beszélgetés vette kezdetét miközben simogatással el kezdtük fel fedezni egymás testét, majd helyet foglalt a lábaim között, hogy kezelésbe illetve szájalásba vegye a kis kopaszt. Nagyon finoman kezdte puszilgatni, nyalogatni és közben a kebleivel is ingerelte. Mikor már olyan állapotban voltam, akkor el kezdődött a franciázás. Kezezés nélkül, csak a szájával érte el a teljes merevedésemet. Annyira ügyes volt, hogy ha nem szólok neki, biztosan a szájában lett volna végem, úgyhogy helyet cseréltünk, és én kezdtem a kényeztetését. Amikor el értem a kebleihez, ott el játszadoztam egy kicsit, hogy kellőképpen kényeztessem és izgassam a bimbókat, aminek hamar meg lett az eredménye. Folytatva apró csókokkal utamat, lassan meg érkeztem gyönyörű puncijához. Először csak körbe puszilgattam , aztán finoman bele kóstoltam. Egy kis nyelvelés után el kezdtem izgatni a gyönyörű csiklóját, aminek örömömre hamar meg lett az eredmény. Kis pihenő következett, egy kis hűsítővel.
    Amikor szólt, hogy most már ő is szeretne tovább kényeztetni. Nem voltam ellenére. Hátradőltem és élveztem amit csinált. Hamarosan kértem a gumit. Az első amit ki próbáltunk a lovagló póz volt. Nagyon aktív volt és ezt mindketten nagyon élveztük. Aztán kértem a póz cserét. A második póz a misszionárius volt. Meglepett, hogy mennyire aktív tud lenni és mennyire élvezi. Nem is bírtam sokáig, és meg töltöttem a gumit. Miután le nyugodtam, nagyon kedvesen meg tisztogatott, és egy rövid beszélgetés következett. Aztán a könnyes búcsú, mert lejárt az idő. Így is túlléptem egy kicsit.
  • Elszámolás:

    Az elején tettem az asztalra. Kicsivel többet, mint amit a telefonban megbeszéltünk, de ez így volt jó.
  • Összkép:

    Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon figyelmes és nagyon kedves volt végig, amint tudok visszamegyek hozzá.
Happy Massage