• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sikerült is egyből elérnem, és kedvesen tájékoztatott a részletekről. Számomra egy picit korai időpontot, 15:00-t tudott javasolni. Mivel korainak éreztem, már csak a meleg miatt is, így még hezitáltam, úgyhogy azt mondtam neki, visszahívom még. Végül szerencsémre meggyőztem magam, fél óra múlva visszacsörögtem, és lefixáltuk a randit.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem hozzá , a Duna parton parkoltam le . Nekem nem okozott problémát a megközelítés .
  • Helyszín:

    Régi ház ,de a lakás teljesen rendben van , Lehet ott is lakik , mert nagyon otthonosnak tűnt számomra . Ágy kényelemes , és bírja a strapát .
  • Hirdető külseje:

    Igazi milf , a szó nemes értelmében . Kimondottan formás és nagyon feszes minden porcikája .
  • Action:

    Mikor megérkezem az ajtó elé, mindig nagyon izgatott vagyok. Most se volt másképp. Hallottam a lépteit, és nyílt az ajtó.. Egy tünemény fogadott engem.:) Aztán bemutatkozás után megkínált egy kis üdcsivel aminek bizony nagyon örültem, mert borzasztó szomjas voltam. Kis beszélgetés után bementünk a szobába, ahol dumcsi közben levettem a ruháimat, majd megmutatta hol a fürdő, és vettem egy zuhanyt.
    Aztán leheveredett mellém, egyre intimebb témákról kezdtünk el beszélgetni, közben mindketten megszabadultunk a zavaró daraboktól, és megjegyezte, hogy bizony méretügyileg eléggé el lettem eresztve.:D
    Aztán megkérdezte pontosan miként, s hogy szeretném, én pedig egy lágyabb franciát kértem kezdésnek. Tényleg finoman csinálta, jobban szeretem ha megvan a fokozatosság, közben foglalkozott a lőszerraktárral is, és úgy helyezkedett, hogy tudjam az ő testét is felfedezni. Nagyon selymes, puha bőre van, élmény taperolni. Olyan jól csinálta, hogy hiába kívántam a kis punciját is, kértem hogy folytassa. Aztán áthelyezkedtünk 69-be, és végre a szám előtt lehetett az édességbolt is. Nyalogattam, ízlelgettem, az egyik legszebb, és legfinomabb punci, amihez valaha volt szerencsém.:)
    Aztán előkerült a VV is, és mivel kicsit nagynak talált, mondtam, hogy nyugodtan irányítsa ő, nem szeretnék fájdalmat okozni. Finoman rám ült, és én pedig egyre jobban érezhettem puncijának forró szorítását. Aztán egy perc múlva már vadabbul lovagolt rajtam, én közelebb húztam magamhoz, és közben már ízlelgethettem a cicijeit is.. Aztán fordultunk és missziben folytattuk. Közben egyre nagyobbakat sóhajtozott, majd nyögdécselt, és végül elment.:) Én mindenképpen a cicijein akartam a végemet, lehúztuk a gumit, és egy óriásit táraztam rájuk. Miután lenyugodtam, közösen letisztogattuk egymást, majd ejtettünk mindketten egy rövid pancsit.
    Visszatértünkkor tovább cseverésztünk, én annyira elfáradtam az első menet, és a kinti idő hatására, hogy egyáltalán nem bántam.:D Mindenről eldumálgattunk.
    Aztán megjegyezte, hogy mi lenne, ha nyomnánk még egyet, hát bizony egyáltalán nem bántam, de megint egy kisebb kényeztetést kértem az elejére, mert erőt kellett még merítenem.:D természetesen nem kellett sokat ügyködnie, missziben kezdtük a következő aktusunkat. Én a kis lábait a vállaimra húztam, egy párnát raktunk a popsija alá, és egyre vadabb tempóra váltottunk. A cicikék szépséges ringása miatt én megint ott akartam kitárazni, és végül másodjára is kiadtam mindent magamból. Nekem ekkor már letelt az időm szerintem, de mondta nyugodtan fürödjek még egyet, ne rohanjak sehova.:)
    Ő a 3. pancsim után hozott még nekem egy pohár, hideg ásványvizet, amit le is nyomtam, a második menet is kivett belőlem elég sokat.:D
    Aztán végül nem akartam visszaélni
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt nő , nekem nagyon megérte! Előre adtam, szeretem már ekkor letudni, nehogy rá kelljen kérdezni, vagy netán a végén elfelejtsem, stb.
  • Összkép:

    Biztos vagyok benne, hogy a legjobbak között lesz, ha sokáig marad az oldalon!
Happy Massage