• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már korábban is találkoztunk, innen a beszámolókról ismertem meg. Telefonon hívtam és rögtön meg is tudtunk beszélni egy közeli időpontot.
  • Megközelítés:

    Lurdy ház közelében van, annak a parokolójában álltam meg, 2 óra ingyenes.
  • Helyszín:

    Kis lakás újépítésű lakópark épületben, a célnak tökéletesen megfelel, minőségre nem lehet panasz semmilyen szempontból.
  • Hirdető külseje:

    Fanni nagyon szép csaj, nekem abszolút bejön!
  • Action:

    Rövid fürdés után amikor a szobába léptem már meztelenül fogadott, csodás látvány volt mit ne mondjak, rögtön kezdtem is bekeményedni. Állva kezdtük a programot finom csókokkal, amik után lefelé haladva a feszes ciciket is megkóstolgattam. Egy idő után az ágyra fekve folytattam a kényeztetést, amiből így már jutott a derék alatti tájékra is. Nagyon finom volt a punci el is időztem ott egy darabig, igyekezve minél mélyebbre juttatni a nyelvemet, amit Fanni hálás nyögdécseléssel fogadott és ez nrkem is jólesett, akár élvezte igazából, akár nem. Nemsokára én feküdtem a hátamra és átadtam a terepet, nagyon jó döntés volt. Hihetetlen finom franciában volt részem, megfűszerezve időnként komoly mélytorkozásokkal, amitől az én szemeim dülledtek ki párszor. Kértem gumihúzást, nehogy akció előtt durranjak el és szemből finoman behatoltam. Papás-mamásban kezdtük, visszatérve a csókolózásra és a ciciimádatra is. Néha felraktam a lábait a nyakamba, hogy még mélyebbre csúszhassak be, közben belemarkolászva a hatalmas feszes melleibe. Kértem, hogy forduljon oldalra, így folytattuk jó ideig, aztán jöhetett a kutyus úgy, hogy én az ágy mellé álltam, Fanni pedig elémtérdelt. Úgy éreztem ezt az örökkévalóságig tudnám csinálni és úgy tűnt Fanninak sem volt ellenére amikor tövig belétoltam a szerszámot és a golyóimat is a puncinak csattogtatva löködtem ütemesen a derekába kapaszkodva. Persze így sem hagyhattam ki a cicik markolgatását időnként, annyira isteniek. Amikor már jól kifulladtam megkérdezte visszaváltsunk-e franciára és mivel nem szeretek gumiba lőni lelkesen beleegyeztem. Elémült szemben az ágy szélén és egy újabb istenien intenzív francia következett, ami nem tartott sokáig, mert már nem fogtam vissza magam és rángatózva élveztem tele a csodálatosan finom száját, alig bírtam a végén megállni a lábamon. Némi tisztálkodás után levezetésképpen az ágyon beszélgettünk, miközben a szuper tetkókat cirógattam. Sajnos az idő elszaladt ezzel az egy óriási menettel, így a végén már csak leöblítettem magam és finom puszik közepette elköszöntem.
    Évek óta nem írtam beszámolót, de ez a viszontlátásos akció Fannival annyira tökéletesre sikerült, hogy muszáj volt megosztanom.
    Őszintén remélem Fanni, hogy te is jól érezted nagad velem! :-)
  • Elszámolás:

    Csak a végén jutott eszembe megkérdezni mennyivel tartozom, az ár/érték arány szuper volt!
  • Összkép:

    A találka számomra egyszerre volt barátnős és pornós jellegű is, a kettő egyfajta tökéletes keveréke, kiválóan éreztem magam végig! Ha tehetem igyekszem ismét visszalátogatni, az eddigieknél sűrűbben.
Happy Massage