• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Örömmel vettem észre Mimi új fotóit,az oldal böngészése közben. Sokkal közvetlenebbek,életszerűbbek,a régi, kissé sablonos műtermi képekhez képest. Felkeltette rögtön az érdeklődésem. Telefonon hívtam, kedvesen tájékoztatott, több lehetséges időpontot megadott a találkára. Rugalmasan reagált a "fél órán belül ott lennék" igényemre.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem,a parkolást egy közeli,új hotel nyilvános parkolóháza segítette, barátságos áron. Bkv-val is könnyen megközelíthető a csendes kis utcácska, a Duna mellett. Sétatávolságban van több villamos, buszok és metrók állomása. A cím egyértelműen és könnyen megközelíthető. Pár percet várakoztatott a hölgy a kapu környékén,mert nem készült még fel teljes mértékben a fogadásomra,de ez nem jelentett problémát.
  • Helyszín:

    Egy nagyon kellemes kis lakás, közel a földszinthez, ezért lépcsőn szaladtam fel,miután sikerült bebocsátást nyernem. Jó állapotban levő lakás, furcsa kettősség jellemzi. Nem modern,de nem is lelakott. Nem csak randevúk helyszine, ott is lakik,de a beépített, keleties, török stilusú galéria egzotikus szerelmi fészekké teszi a budoárt. A zuhanyzó tágas,modern és tiszta. Nagy és steril törölközö, több tusfürdő teszi boldoggá a tusfürdő fetisisztákat. Zuhany után már fent várt a szűk és nagyon meredek lépcsőn megközelíthető galérián. Ahol egy nagyméretű, sarokban elhelyezett matracon történik a szeansz.
  • Hirdető külseje:

    A legújabb képeinek megfelelő a hölgy,nincs retus. Szexi ,csikos kis rövid,testre símuló ruciban fogadott. Nagyszerűen mutatkozott az asszonyosan formás,nőisen telt teste. A csodálatos méretű és formájú mellek megbabonáznak. A hölgy nagyon kedves,kellemes modorú, hozza az elképzelt formát. Életkorban inkább már a 40-en túlinak határoznám meg udvariasan. Nagyon erotikus a kisugárzása, az együttlét alatt végig kívánatos volt.
  • Action:

    Barátságosan irányitott a matracra, érdeklődött az elképzeléseim felől. Jól esett a finom masszázs,ami alatt még inkább sikerült feloldódnom, közben végig csacsogott..bugyi maradt rajta masszázs közben. Kérésemre óvszerben franciázott,isteni finoman. Mondta,hogy bizzam csak rá magam,majd ő tudja a dolgát,ne aggodjak,hogy vmi nem úgy áll majd ahogy azt szeretnénk. És így is lett. A lábam közzé térdelve bepucsított, a melleit a combjaimhoz nyomta és finoman, jó keményre és nagyra szopta a farkamat. Lovaglóban beleült, kértem hogy ne kiméljen. Fantasztikusak azok a mellek ahogy belelendül a vágtába. A szőrös fazonirozott puncija elnyelte a lompost,forróságot éreztem mikor beleült. Az asszonyos popsiját is akartam élvezni,kértem hogy kutyusban folytassuk. Szuper volt hátulról berakni és a nagy, telt, formás popsikat markolászva tövig behatolni. A melleit fogva,rádőlve élveztem el benne. Csodás volt!! Nem szaladt el rögtön,óvatosan lehúzta a gumit és letörölgetett. Sajnos nem tudtam tovább maradni ézért újra irány a zuhany,miután nagyon lapaszkodva, óvatosan leereszkedtem a galéria lépcsőjén.
  • Elszámolás:

    A manapság már átlagosnál kissé kevesebbnek számító ellenszolgáltatást a földszinten, egy asztalon helyeztem el,még a szeánsz elején. Nagyon korrektnek tartom a nyújtott szolgáltatást,extrákat nem vettem igénybe ,minden alapból benne volt,amit én szerettem volna.
  • Összkép:

    Elégedetten és kielégülve távoztam a hölgytől,annak reményében,hogy meg visszatérek hozzá,mivel szeretném még élvezni az adottságait. A megadott életkornál mindenképpen idősebb,de ez nem is számít,mivel nem befolyásolja az élvezetes együtt létet. A teste és a hozzáállása is kellemes emlékeket idéz. Csodásan karban tartott szexi milf! Rutinos,mindenben ügyes. Így csak ajánlani tudom.
Happy Massage