• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A városban kóboroltam, és úgy döntöttem lezárom a hetet. Rebeka hirdetésén a visszafogott képei miatt akadt meg a szemem, gondoltam teszek egy próbát. Egyből felvette a telefont, kedves volt, és elég rugalmas is. Sajnos ér ritkán tudok nagyon előre tervezni, így pár percet kért, majd meg is beszéltünk egy találkozót fél órán belülre, ez hibátlan.
  • Megközelítés:

    Árpád-híd budai hídfőjétől nem messze, egy panel sorházban van a találkahely. Ennek megfelelően villamos, hév, és busz is jó a tömegközlekedés híveinek. Én autóval mentem, a ház mögött van parkoló, ami persze fizetős, de legalább van hely. A cím egyértelműen megtalálható.
  • Helyszín:

    Érkezéskor felengedett, persze van lift, így nem kell kaptatni. A lakásban többen is rendelnek, de ez a beszélgetésünkből derült ki, nem találkoztam senkivel, és nem is hallottam másokat. A lakás tiszta, nincs gáz. Az előtér után jobbra volt a szoba, amiben valami relaxmuzsika szólt. Hála a tervezőnek van benne klíma is, így nem kellett megsülnünk, kellemes időben tudtuk végigvinni a programot. A masszázs egy franciaágyon történt. A fürdőben kád van és zuhanyfüggöny, pár féle tusfürdő, és szájvíz. Itt max annyit tudok szőrszálhasogatni, hogy a zuhanyfejnek nincs tartója, így vagy végig fogni kell, vagy ha lerakja az ember a csapra, és nem zárja el, akkor picit kifolyhat a kádból, és a földön levő törölköző alapján nem csak én voltam béna.
  • Hirdető külseje:

    Rebeka egy kedves mosolyú, magas, karcsú harmincas nő, tenyérbe illő keblekkel, és borotvált puncival. Haja hosszú, szeme kék,, van tetkó, de izléses, nem az egész testet beborító. A képei inkább sejtelmesek, de nincs mitől tartani, bátran ajánlom.
    A fogadóruhájára nem igazán emlékszem, masszázs alatt fehérneműben volt, a második részre az is lekerült.
  • Masszázs:

    Érkezés után vetkőzés, fürdés, majd hasmánt fekvés az ágyon. Ő illatmentes olajjal nekiállt a hátamnak, és nagyrészt ezzel is foglalkozott. Közben remekül beszélgettünk, megosztottuk egymással eddigi élményeinket. Jó volt, mert teljesen le tudott hozni a meló stresszről, teljesen jó összehangoló program volt. A masszázs amúgy frissítő volt, nem a szétszedős fajta, erről nehéz is sokat írni, ismerkedésnek remek volt.
  • Kényeztetés:

    Fordulás után nem állt nekem egyből, hanem mellém telepedett, és úgy beszélgettünk tovább. Én közben simogattam, csókolgattam, és bár csókot nem válall, de a szájra puszikhoz kellően szimpatikus voltam. Ezt remekül műveli, nagyon barátnős érzésem volt. Közben megszabadítottam a fehérneműitől, és felfedeztem testét. Csókoltam kebleit és lapos hasát, majd lejjebb érve egy olyan gyönyörű zárt punvival találkoztam, hogy muszáj volt megkóstolnom. Finom volt, én pedig nem tudtam betelni vele. Addig nyaltam faltam, míg a fejemet nem simogatta, és nyögések kiséretében elment. (Ha műsor volt, akkor remek színésznő, de úgy érzem, valóban a kedvére tudtam tenni, meg is dícsért a végén.) Ezt követően ő került fölém. Előbb kézzel, majd ajakkal kényeztetett, ez is inkább a barátnős kategória volt. Nem volt mélytorok vagy ilyesmi, de nem si tartottam magam túl sokáig. Mivel VSZ nincs, ezért jeleztem hogy érkezem, ő pedig kézzel fejezte be a programot. Ezt követően kaptam nedves törlőt, azzal letakarítottam magam, majd beszélgettünk még egy picit, és itt le is járt az időnk, így gyors tus, öltözés és balra el. Kilépve az ajtón néztem hogy remek volt a time management, szinte percre egy órát voltam.
  • Elszámolás:

    Az elején tettem ki a megbeszélt virágcsokrot. Extra nincs, nem változik az összeg, nagyjából a kerületi átlagnak felel meg.
  • Összkép:

    Összességében jól éreztem magam, még napok múlva is visszagondoltam rá, gondoltaban újra mozizva mikor őt kényeztettem. Mindenképpen ajánlom annak, aki nem a vadulós dolgokat szereti.
Happy Massage