• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szombat este arra gondoltam hogy mi lenne ha a hétfő délelőttöt egy randival kezdeném. Így dobtam egy vtr-t Nikinek. Majd vasárnap délelőtt pont a kedvenc horgász helyemen voltam mikor Niki rámírt hogy látja hogy hétfőn randizunk. Mivel kapás eddig nem volt így volt időm beszélni vele. Egy ideje nem tudtam beszélni vele, sok dolgot kellett intéznem és kicsit hanyagoltam őt. Így átbeszéltük a randit. Miután beszéltünk a halak is megjöttek.Szerintem Niki hozta meg nekem a szerencsét.
  • Megközelítés:

    Villányi úthoz közeli ingatlan lakása.Megközelithető villamossal és autóval is, a GPS pontos.
    Parkolót most könnyen találtam, szinte a kapu előtt tudtam megállni,ilyenre se volt példa mióta ide költözött. Parkolásért nem kell fizetni.
  • Helyszín:

    Ez egy régebbi épitésű ingatlan lakása.Nagyon modern stílusú ,látszik rajta hogy nem rég lett felújítva.
    Külön van a wc és a tussoló. Be lépve nappali konyha egyben kanapé és francia ágy.
    Fürdőszoba teljesen új és modern, a zuhanykabin elég nagy hogy 2 ember elférjen benne. Ki is szoktuk használni.
  • Hirdető külseje:

    Niki arccal hirdet így nála nincs zsákbamacska, aki megnézi a képeit tuti nem fog csalódni, élőben sokkal de sokkal szebb.
    Nikinek csodálatos, gyönyörű kék szeme van amivel egyből levesz a lábamról ha meglátom. Kedves mosolyú arca van, nagyon vonzó lány, aki után simán megfordulnék az utcán.
    Hatalmas eredeti mellei vannak amik jól reagálnak a kényeztetésre és Niki is szereti ha törődnek velük.Nevük is van persze:Inci és Finci. Egész nap tudnám kényeztetni őket.
    Gyönyörű formás,kerek popsival rendelkezik. Ha tehetném egész nap simogatnám és markolnám.
    Puncija teljesen csupasz, illatos és a neve pedig Fincsi. És valóban nagyon fincsi.
    Most egy fekete bodyban fogadott,ami Incit és Fincit nagyon kiemelte. Nehezen tudtam Niki gyönyörű kék szemeibe nézni,de azért igyekeztem.
    .
  • Action:

    Miután leparkoltam, hivtam Nikit és már jöhettem is. A jól ismert kapukód után már bent is voltam nála.
    Üdvözlő csók után, át adtam a kis adag csomagot amit hoztam neki. Addig amíg ő elpakolt a hűtűbe,én addig levettem a ruháimat.
    Majd kicsit beszélgetünk és elindultunk az előre megbeszélt közös fürdésre. Niki levette az irtó dögös ruhát amiben volt és bementünk a zuhany alá.
    Beállította a megfelelő vizhőfokot, és bevizezett mindkettőnket ,majd elsőnek én kente be őt tusfürdővel,különös figyelmet fordítottam az ikrekre.Közben ő már az egyik kezével a velem egykorút állítgatta.
    Majd ezután ő választott egy tusfürdőt és bekente a testemet. Ő pedig különös figyelmet fordított a velem egykorúra.
    Meg is jegyezte: hogy itt valaki nagyon vár valamire.
    Hát igen eléggé kivoltam már rá éhezve ,modhatni már Niki hiánya volt a velem egykorúnak. Így hamar hadrendbe vágta magát,miután lemostuk egymásról a tusfürdőt Niki legugolt és a kőkeményen álló velem egykorút a szájába vette. Nikitől megszokott,amit annyira imádok franciát kaptam tőle. Hol teljesen eltüntette hol csak a nyelvével izgatta a makkomat,pont annyi kézi segítéssel amennyi kell és folyamatos szemkontaktust tartott.
    Egyszerűen fantasztikus, függője vagyok.
    De mivel éreztem hogyha így folytatja akkor nem fogom sokáig bírni így mondtam hogy mi lenne ha kint folytatnánk az ágyon.
    Gyors törölközés után.
    Niki azt mondta hogy írány a kanapé.
    Ott helyezkedtem el és egy párnát tettem a lábam elé a földre amire Niki térdelt le. Nem tudom mióta egyszer kipróbáltuk a kanapét azóta itt valahogy jobban esik a francia mint az ágyon és ezt Niki is nagyon jól tudja.
    Így hát elém térdelt és hamar el is tüntetett.Most egy kicsit gyorsabb tempóban szopott mint a zuhany alatt, örjítő volt. Mikor pihent a szája akkor bevetette az ikreket és a mellei közé szorította a velem egykorút és a makkomat a nyelvével izgatta,közben én a mellbimbóit izgattam.
    Közben mondta hogy meg kéne már dugnod.
    De mondtam hogy majd a második körben és ha lesz harmadikban.
    Így folytatta tovább a ténykedését töretlenül.
    Így voltuk egy jó darabig,mikor éreztem hogy közel vagyok akkor felálltam és így folytatta Niki a franciát. Én közben gyengéden a két kezemet rá tettem a fejére és így húztam magamra.Mikor pedig már nem volt visszaút akkor pedig a szájába élveztem,majd miután lenyugodtam ő elment a fürdőbe rendbe tenni magát.Közben én is megtisztogattam a velem egykorút.

    Kis pihi következett,ahol elég jól eldumáltuk az időt.
    Ő kezdeményezte a kövi kört és mondta vágjam magam kényelembe,így is tettem és ő pedig a lábaim közé helyezkedett.
    Újra bevette a csodás francia tudását. Miután kellően keménnyé varázsolt.
    Mondta hogy most meg kell már dugnod.
    De én mondtam hogy puncit még nem kaptam.
    Mire ő: hát de most fog és rá mutatott a velem egykorúra.
    Én meg vissza mutattam a számra és mondtam: de ő még nem kapott.
    Niki erre annyit mondott,nem baj az elsőbe a te kívánságod teljesült most az enyém fog.
    Így elkezdett egy gumit kicsomagolni,de látta rajtam hogy mennyire vágyok a gyönyörű puncijára és a gumit félre tette és mondta: jó legyen gyereknap ,úgyis szülinapod lesz nemsokára.
    A lábát át tette a fejem fölött és 69be helyezkedtünk. Megkaptam végre a fincsi puncit és úgy kezdtem nyalni mint a gyerek a fagyit. Nagy mosoly volt a fejemen,de ezt Niki nem látta. Miközben én nyaltam őt,addig ő újra a szájába vette a velem egykorút. De tudom ilyenkor nehezen tud koncentrálni és a hangja is megjön ,egyre gyakrabban vesztette el a velem egykorút és csak az egyik kezét használja,miközben élvezi a ténykedésemet.
    Addig pörgettem a nyelvem amíg teljesen rám ült és elélvezett.
    Miközben pihent ,rám helyezte a gumit és mondta hogy újra irány a kanapé. Ezen a mondaton teljesen meglepődtem. Úgy tűnik nem csak nekem jön be a kanapé,hanem neki is.
    Pacizni szeretett volna elsőnek,így leültem és ő pedig rám ült. Lassan kezdett lovagolni,majd gyorsított kicsit,közben én a melleit nyalogattam. Majd ezután guggolva ült meg.Fantasztikus tempót diktált,közben én hol a ringó melleit csodáltam,hol pedig a punciját néztem ahogy jár a farkamon. Fantasztikus látvány volt. A kezeim a fenekén voltak.
    Majd mikor elfáradt váltottunk kutyusba. Hamar betaláltam a forró punciba. Közepes tempót diktáltam és így járattam ki-be a farkamat. Gyönyörű feneke van,annyira imádom ebben a pózban. De kicsit fáradtam így nem térdeltem tovább a kanapén hanem kicsit lentebb másztam róla és az egyik lábamat feltettem a kanapéra a másikkal pedig a padlóra álltam,közben végig benne maradtam a punciban. Így elsőnek átöleletem Nikit és a melleit megfogtam és így járattam a farkamat.Így kicsit fokoztam a tempót és elkezdtünk jobban csattogni,Niki hangja is mégjobban megjött.
    Elvoltunk így egy darabig,majd jött az utolsó pózváltás, fordultunk misszibe. Behelyeztem a farkamat és az egyik lábát rá tette a mellkasomra és én közben az egyik kezemmel a mellét markoltam. Ő pedig hol a másik mellével játszott hol pedig a puncijához nyúlt és izgatta magát. Fantasztikus látvány ahogy Niki élvezi velem az együttlétett,majd mikor már közel voltam akkor rá hajoltam és rá gyorsítottam és miközben csókoltuk egymást , hatalmasat élveztem a gumiba.
    Miután lenyugodtam, óvatosan kihúztam és letisztogatott Niki. Megjegyeztük hogy ez a hét jól kezdődik.
    Mivel még volt időnk ,de annyi nem hogy egy harmadik körre eleget tudjak pihenni így a maradék időt beszélgetéssel töltöttük,ahol elmondtam, hogy sajnos a munka külföldre hív,így a tervezett szülinapi páros randit tolni kell kicsit,így ennek részleteibe merültünk el.
    Majd mindketten felöltöztünk,Niki egy Wonder Woman-es pólót vett fel, ami illik is rá hiszen ő tényleg egy Csodálatos Nő :)
    Búcsú csók után engedett az utamra.
  • Elszámolás:

    Szokás szerint a végén rendeztem. Köztünk ez már nem kerül szóba.
    A bővebb infójába minden korrektül levan írva,így érdemes elolvasni.
    A két extrát vettem igénybe a másfél órás randi alatt.
    A csokor mérete kicsit van az átlag felett, de amit kapsz érte az bőven átlag feletti élmény.
  • Összkép:

    Két éve ismerem Nikit és azt hiszem közel a huszadik randinál tartunk már ha nem többnél. Ez idő alatt elég jól megismertük már egymást és tudjuk kinek mi a jó.
    A szünetekben nagyon jókat beszélgetünk, mindkettőnknek mindenről megvan a véleménye, így soha nincs kínos csend a randik alatt. Csak úgy repül az idő ha nála vagyok.
    Nekem Niki egy biztos pont, ha őt választom, tudom hogy nem érhet csalódás. Eddig mindegyik randink tökéletesre sikerült akarcsak ez a mai is.
    Aki barátnő feelinget keress őt mindenképpen ajánlom.
    Nekem ez a hét csodásan indult, Niki bearanyozta a hetemet,ha tehetném minden hétfőt így kezdenék.

    Drágám!
    Amit beszéltünk, a kövi randin várom a kis ajándékomat.
    A mai szállítmányból tudom hogy finomat főzöl,ha marad küldhetsz majd ha visszajöttem :D

    Imádlak és csókollak :***
Happy Massage