• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ismét elérkezett a nőnap és ideje volt már valamit kezdeni ezzel a ténnyel. Mesi már egy ideje felkeltette az érdeklődésemet, szóval felhívtam és szerencsére sikerült időpontot egyeztetni. Kedves volt a telefonba, ami mindig jó előjel.
  • Megközelítés:

    Sukárba vágtam magam és már szálltam is fel a 105-ös buszra, amely a Béke térig el is vitt. A lakás onnét kb három perc sétára található. Maga a ház új építésű. Szóval itt is minden rendben van.
  • Helyszín:

    Igényesen erre a célra berendezett lakás. Kellemes hangulatvilagitas, masszázs pad és agy is van a szobában. Fürdő is teljesen tiszta. Erkezesemkor kaptam kezferotlenitot is. Háttérben kellemes zenei aláfestés hallható. Minden adott a piheneshez.
  • Hirdető külseje:

    Szép arcú nő nyitott ajtót nekem. Nőies testalkata, nagy mellei vannak és számomra az átlagnál nagyobb magassága is tetszett. Ilyen fehér háló szerű ruhában fogadott. Szóval az összkép az szexi.
  • Masszázs:

    Megérkeztem és átadtam a csokit így nőnap alkalmából. Másfél órára mentem, így volt ideje alaposan atgyurni. Itt nem volt sok erotika, de ez a jó, mert így tényleg a szakszerű masszázson van a hangsúly. Lehet érezni, hogy ért is hozzá. Kényelmesen rafekudtem a padra és a masszázs közben jót beszélgettünk mindenféle dologról. Mindenemet rendesen atgyurta. A masszázst már a hálós ruha nélkül csinálta, és a tükörben lehetett látni a szép testét. A végén letörölt meleg törülközővel és átmentünk az ágyra.
  • Kényeztetés:

    Már az ágyon feküdtem, amikor beolajozta a nagy ciciket és elkezdte a cicis csuszkat a férfiasságomon és annak környékén. Sikerült is felkeltenie az érdeklődésemet. Pusziltam a szép ciciket és testét. Utána kezébe vette az irányítást és érintésétol egyre keményebb lettem. Közepesen és lassú tempóban jártak kezei rajtam, ami nekem kell, mert nem szeretem ha rangatjak. A kézügyesség az tetszett. Utána szó nélkül a szájába vett és éreztem nyelvének jótékony hatását. Kezével szorította ferfiassagom nyelét, míg a felső részen a vákuum-hatás érvényesült. Ez így történt egy jó ideig. Javasoltam, hogy feküdjön mellém és úgy használja kezeit rajtam. Közbe pusziltam testét és fogtam a nagy ciciket. A látvány és a tehetsége meghozták a hatásukat. Megkönnyebbültem és utána "tisztába tett".
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem. Az óra és a másfél között olyan kicsi a különbség, hogy mondom akkor legyen másfél, mert így van mindenre idő. Megérte.
  • Összkép:

    Mesi egy szép szexi milf, aki ráadásul kedves is. Jót csevegtunk a program közben. Sok témát erintettunk. Ajánlom őt az úriembereknek.
Happy Massage