• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam, pár csengés után felvette, készséges volt. Mivel jókat írtatok már róla hamar időpontot egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    Ismert lokáció, ha korán mész, ami erősen ajánlott a parkolási lehetőségek miatt, van lehetőség kávézni. Egyértelmű a cím, bejutás nagyon egyszerű, már-már túl egyszerű. Tetszett, hogy nem kell az épületen beül kirándulni.
  • Helyszín:

    Kis egyterű lakás semmi bújócska, egyedül fogad. A lakás célnak megfelel. Nem lakberendezni mentem, bár lehetne több bútor, esetleg szék. Nálam a leggyengébb láncszem a zuhanykabin, egyrészt nem szeretem, másrészt kicsi.
  • Hirdető külseje:

    Bájos teremtés, az a szeme sem áll jó fajta, a jó értelemben. Nem aprózta el az antrét, teljesem pucéran fogadott, nyakamba ugrott, átölelt és kaptam egy szájra puszit. Ezt párszor megismételte míg végre a meglepetésből felocsúdtam. Szóval első pillanatban látszott, minden alkatrészre rendben van. Éreztem jó helyen járok és nem fogunk unatkozni.
  • Action:

    Nem volt semmi egyeztetés, az ajtóban csókolt, ölelt. Úgy kellet időt és fürdő lehetőséget kérnem. Visszaérve a konyhában állva ismerkedünk tovább, amit az ágyon folytattunk. Volt ott minden, barátnős bújás, igazi nyelves csók, majd lejjebb csúszva kaptam finom franciát és lejjebb is kalandozott. Franciája jó volt, de valami hiányzott, lehet a mélytorok. Ezek után fordultunk és rendesen megdolgoztam a ciciket is, ez volt a találkozó legjobb része, de mivel még sok idő volt türtőztettem magam és misziben folytattuk. Tekertem lábát mindenhová, nyakamba, jó volt na, és úgy láttam, Ő sem utálta nagyon. Mikor már nagyon nem bírtam lusta üzemmódba vágtam magam és hagytam, hogy franciázzon. Igaz nem erőltettem, mert már megkaptam amiért jöttem, sajnos a szájba lenyelés kombó helyett cicin végeztem.
  • Elszámolás:

    Semmi matek lecke, egyszeri deákbérlet felmutatással érhető el a rendelkezésre álló menüsor, amit az elején önként átadtam ellenőrzésre.
  • Összkép:

    Nagyok kellemes órát töltöttem egy kedves, aranyos és lelkes fiatal és kiváló hozzáállású leányzóval. Nem az ő hibája valami hiányzott, pedig tényleg csinos, kedves, talán az a bizonyos szikra, ettől függetlenül erősen ajánlott randipartner.
Happy Massage