• Szilvia3

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem elsőre nem értem el, de utána visszacsörgött és másodszorra azonnal felvette Mindenről lehetőségről készségesen tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    Flórián tértől pár száz méter a városból kifelé. Autóval mentem a cím könnyen megtalálható GPS odavisz. Parkolás véleményem szerint könnyen megoldható kora este több szabad helyet is láttam nekem közvetlenül a ház előtt sikerült megállnom.Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető busz hév jár arra 5-10 perc kényelmes séta a megállótól.
  • Helyszín:

    A helyszín egy panel tömb felsőbb szintje. A bejutáshoz a kódot telefonon kaptam meg. A liftből kilépve balra induljunk el. Nem ultramodern lakás és fürdőszoba fogadott, de tiszta rendezett volt minden. A törölköző nagy tiszta és viszonylag puhának mondható. Tusfürdőből több is rendelkezésünkre áll valamint szájvíz és kis pohárka kikészítve. Kötelező felfrissülés után a szobában egy franciaágy található ami mindenben megfelelően kényelmes nagy valamint egy szék ahova a ruhákat helyezhetjük el. A helyszínen ketten szolgáltatnak de amikor ott voltam csak vendéglátóm volt egyedül.
  • Hirdető külseje:

    A képeken nem látszódik az arc de egy nagyon kedves közvetlen hölgyet ismertem meg aki mindig mosolyog. Az oldalon feltüntetett kornál néhány évvel idősebb de ez egyáltalán nem zavaró. Fekete melltartó és fekete tangában fogadott amiben látszott hogy nagyon karban van tartva formás teste, amit a képek is igazolnak.
  • Action:

    Nagyon kedvesen fogadott megkaptam a törölközőt és mentem is felfrissíteni magam. Mire visszaérkeztem odakészített frissítőt amibe bele is kortyoltam majd beszélgetni kezdtünk hogy jobban megismerjük egymást majd levette a melltartót kis tangával együtt mire mondtam hogy szívesen kinyalnám amire elmosolyodott és azt mondta szeretné.Lefeküdt a hátára széttette a lábát én meg hozzáférhettem szép sima kelyhéhez amibe belemártottam nyelvem finoman elkezdve mozgatni csiklóján majd hosszan végig nyalva bedugva amíg csak tudtam. Mindent bevetettem hol gyorsabban hol érzékien lassan kényeztettem még ujjaimat is bevetettem hogy finoman ujjazzam, aminek minden mozzanatát élvezte és megdicsért milyen jól csinálom, de sajnos elélveztetni nem tudtam. Ezután felült meglátta nagyobbacska férfiasságom, amin egy kicsit megdöbbent majd szájába vette finoman érzékien szopni bő nyálasan mindent kényeztetve. Egy idő után mondtam neki hogy kutyusban szeretném magamévá tenni amit örömmel fogadott és már térdelt is előttem formás popsiját mutatva felém, de mondta csak finoman azzal a mérettel én meg amilyen óvatosan csak lehet tövig nyomtam lassan kezdve mozgásom majd egyre nagyobbakat lökve csattantam fenekén amibe olyan jól esett belemarkolni és magamba húzni amit kéjes nyögések kísértek jelezve élvezi ahogy kitöltöm édes kelyhét.Ezt követően még szemből is kényeztettem de mivel fáradtam kicsit mondtam végezzen ki a szájával.Hátamra feküdtem és kézzel besegítve szopott nagyon finoman de olyan ügyesen helyezkedett hogy én sem tétlenkedtem mert tocsogó punciját ujjazhattam közben.Ezt már nem lehetett tovább bírni és az utódok kilövelltek szájába kezén folyva tovább onnan meg hasamra megállíthatatlanul. Meg is jegyezte nem kis mennyiség majd megtisztogatott. Még egy kicsit beszélgettünk majd egy gyors zuhany után elköszöntünk egymástól mosollyal az arcunkon.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás utólag történ az átlag alatt kicsivel.Extrák nincsenek nincs is rá szükség.
  • Összkép:

    Mindenre nyitott kedves érzéki hölgyet ismertem meg benne akinek nagyon formás alakja van tele szexualitással. Mindenről lehet vele beszélgetni és az ágyban mindenre odafigyel hogy jól érezd magad. Ajánlott hölgy szereti a finom gyengéd érintéseket. Köszönöm a szép estét! :)
Happy Massage