• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pénteken voltam Miminél. Telefonon egyeztettünk. Nagyon kedves volt, minden zökkenőmentesen ment, pár órával későbbre kaptam is időpontot. :)
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető helyen fogad, ahol ráadásul parkolni is lehet, van hely. BKK pár percnyire található több színben is. A GPS a kapunál állított meg.
  • Helyszín:

    Nagyon szép arcú. Finom, selymes tapintású bőre volt. Csillogó szemek. Mosolygós nőci. Tökéletes testalkat, igazi harapnivaló mellek. Kemény fenék..hm. Tökéletes borotvált punci.
  • Hirdető külseje:

    A hölgy teljesen ugyanolyan mint az oldalon látható képeken,csak élőben szebb. Nem kell félni attól, hogy mást kapsz,mint amit látsz!
    A kedvenc testrésze a mellei! Formás,illetve a szép vadító szemei.
    Egy igazi formás idomokkal megáldott szexi hölgy
  • Action:

    Pár ismerkedő szó után bugyira vetkőztettem, magam elé állítottam, és egy rövid ideig csak néztem. Manuálisan és hosszan térképeztem fel csodálatos testét: törzsét, cicijét, derekát és tovább lefelé. Már ekkor érzékeltem a szexuális izgalmát, mely csak erősödött, mikor mellkasát, cicijét apró csókokkal elborítva kezeimmel betapintottam hasát, megfogtam, széthúztam, izgattam szoborszerűen szép hátsóját. Egyre hangosabb sóhajok, nyögések közepette érkezett az első orgazmusa. Aztán előredöntöttem, rátámaszkodott két kézzel az ágyra, én pedig hátulról, szexi bugyiját félrehúzva dolgoztam tovább Mimi káprázatos testén. Nedvesedését ujjam felvezetésekor maximálisan érzékeltem, egy másik ujjal pedig muszáj volt az ánuszt is tesztelnem, abszolút sikerrel. V alakban mozgattam Mimiben az ujjaimat, partnerem legnagyobb megelégedésére. Hangosan, nyögések, a gyönyör intenzitását jelző szavak, kiabálások, rángások, remegések kíséretében. Talán hihetek neki, hogy ilyen intenzitással még nem élt át orgazmusokat (és ennyit), bár hevesen szokott máskor is élvezni elmondása szerint. A többit rövidre fogom: több pozícióban is döngetttem, máskor igen finoman kényeztettem, mindet nagyon élvezte. Mellei, csiklója is nagyon érzékeny, jól izgatható. Élvezetes csókokat is váltottunk. Megbeszéltük, hogy legközelebb erre még jobban rákészülünk...És hát még mindig van mit kipróbálni mindkettőnk örömére.
  • Elszámolás:

    Első találkozónál előre kérte, ha nekem nem gond. Nem volt az. A jelenlegi átlagnál kicsivel alacsonyabb virágból álló csokromat az asztalkára helyeztem. Mikor távoztam, már nem volt ott.
  • Összkép:

    Erősen ajánlott kategóriába tartozik,mivel érti a dolgát és a csalódás kizárható.
Happy Massage